uitdeuken zonder spuiten geen 60 maar 20 euro

uzs

Heb jij een deukje in je auto van een grote van een 2 euro munt zonder lak beschadiging.  Gekregen omdat iemand een portier tegen uw auto heeft geopend of met een winkelwagentje er tegen aan gelopen? Kom dan op 4 april naar de opendag van Autoschade Lauwers en laat dit op speciale wijze verwijderen voor 20 ipv 60 euro! Hou facebook of de website in de gaten voor nog meer acties op deze dag.

HIQURE certificering met vlag en wimpel een jaar verlengd

Logo-Hiqure1-730x1024

Gisteren weer met vlag en wimpel ons HIQURE certificaat voor een jaar verlengd. HIQURE is de hoogste norm in de autoschade branche waarbij men aantoont dat men volgens de fabriekseisen werkt met gekwalificeerd personeel en goedgekeurde gereedschappen en machines. Wij als Team van Autoschade Theo Lauwers zijn er weer uitermate trots op!

Nick treedt in de voetsporen van Theo met bedrijfsovername

imageimage

Het is zover 1 januari 2015

Een nieuwe mijlpaal bij autoschade Theo Lauwers.

Theo gaat na ruim 36 jaar een deel van het bedrijf overdragen aan zijn zoon Nick Lauwers die ook al 20 jaar in dienst is bij het bedrijf van zijn vader. Theo blijft zelf ook nog een paar jaar actief voordat hij van zijn welverdiende pensioen gaat genieten. Theo is er trots op dat zijn zoon Nick in zijn voetsporen treedt en dat iedereen als klant met autoschade, ruit reparatie of vervanging nog jarenlang met dezelfde juiste service en kwaliteit wordt ontvangen aan de Industrieweg in Bladel.

 

Hierbij willen we dan ook zowel Nick als Theo heel veel succes samen wensen !

Autoschade Lauwers stapt over op Electrisch Schuren

wico schuurmachines

Autoschade Theo Lauwers heeft samen met Wico Autolak de voordelen en de kosten van electrisch schuren bekeken.

Hierbij kwamen ze samen uit dat het voor personeel en milieu beter is.

Het verbruikt minder energie waardoor men duurzamer hersteld.

Het geeft minder trillingen dan een schuurmachine op lucht, het geluidsniveau is aanzienlijk minder en geen koude lucht meer langs de handen.

Al met al reden genoeg voor de aanschaf van 4 electrische Mirka schuurmachines die geheel geleverd zijn na goed advies door Wico autolak uit Cuijk.

 

Nieuwe website online!

Lauwers Autoschade - foto's pand

De afgelopen maanden heeft onze website een grondige revisie gekregen, zowel wat betreft inhoud als vormgeving.  De nieuwe website biedt nog meer informatie over onze dienstverlening en handige extra’s omtrent schadeherstel, zoals:

  • online schade melden via een handig formulier
  • downloaden van het Europees Schadeformulier via de homepage
  • stappenplan Schadeafhandeling van A tot Z, waarin bijvoorbeeld wordt aangeven wat klanten moeten meebrengen bij de intake
  • een overzicht van verzekeringen waarvoor wij werken

Daarnaast bieden we een kijkje achter de schermen in de vorm van een aantal praktijkvoorbeelden, waarbij het herstel van verschillende typen autoschade kan worden gevolgd. Zo kunnen bezoekers zelf ervaren wat er komt kijken bij het herstellen van lak-, bumper- of blikschade.

Een persoonlijke touch mocht natuurlijk niet ontbreken: deze hebben we toegevoegd in de vorm van oude foto’s en een stukje geschiedenis op de pagina Historie. Voor geïnteresseerden wordt op de pagina Werkwijze nog meer toelichting gegeven op o.a. de kwaliteitseisen waaraan wij voldoen en de bijbehorende certificeringen, zoals Duurzaam Repareren.

Ook is er op deze website meer ruimte ingebouwd voor onze extra services, zoals de Repairshop, Onderhoud, Onderdelen en Aan- en Verkoop (Lauwers Auto’s).

Al met al hopen we dat deze nieuwe website een helder beeld geeft van ons bedrijf en daarmee bijdraagt aan de dienstverlening richting onze klanten en ons motto: uw schade, onze zorg!

Certificering HIQURE

HIQURE 250px

Op 1 maart van dit jaar verkregen wij als eerste autoschadeherstelbedrijf in onze regio het certificaat Hiqure (High Quality Repair). Dit houdt in dat onafhankelijke inspecteurs hebben vastgesteld dat ons schadeherstelproces en de uitgevoerde werkzaamheden voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die aan Eurogarantbedrijven worden gesteld. Een aantal voorbeelden van deze eisen:

  • het verplicht vooraf en achteraf uitlezen van de schadeauto, om eventuele storingen en foutmeldingen vast te stellen
  • zichtbaar maken van stappen of handelingen in het reparatieproces, om te bepalen waar kosten kunnen worden bespaard
  • vaste structuur in werkzaamheden, voor een optimale samenwerking van het team en snel inwerken van nieuwe medewerkers.

Het doel van deze certificering is u als consument te blijven verzekeren van kwalitatief verantwoord en veilig schadeherstel. Meer informatie vindt u op www.hiqure.nl.