Repairshop

Lauwers blauw Car Wellness
Lauwers oranje Repairshop
Lauwers blauw Onderhoud
Lauwers blauw Onderdelen
Lauwers blauw Aan- en verkoop

Voor de reparatie van kleine beschadigingen, zoals krasjes, deukjes, bumperschade of sterretjes in uw voorruit, kunt u terecht in onze Repairshop. We zorgen voor snel, voordelig en professioneel herstel dankzij verschillende alternatieve reparatietechnieken, waaronder:

 • Spotrepair: snelreparatie van krassen in lak
  Krassen in de lak die binnen een A4-tje passen herstellen we snel en volledig door middel van schuren/polijsten, eventueel plamuren, aanbrengen van laklagen en drogen via infrarood. Met spotrepair kunnen ook kleine schades aan kunststof onderdelen, zoals bumpers, hersteld worden (zie praktijkvoorbeeld Bumperschade).

 • Uitdeuken zonder spuiten: snelreparatie van deukjes 
  Deuken zonder lakschade, met maximaal de diameter van een 2-euromunt, kunnen met speciaal gereedschap van binnenuit snel en onzichtbaar worden gerepareerd. Uitdeuken zonder spuiten is zowel een snelle als voordelige hersteltechniek: ten opzichte van spuiten bespaart u al gauw 65 tot 80%!

 • Interieurherstel
  Ook voor het herstellen van krassen op het dashboard, gaatjes in de bekleding, inbraakschade op de binnenzijde van de deur kunt u bij ons terecht.

 • Ruitreparatie en -vervanging
  Heeft u een autoruit-schade(barst of sterretje), dan bent u hier aan het juiste adres. Vakkundig en snel zijn we in staat om u ruiten te repareren en eventueel te vervangen. Indien u Allrisk, Casco of Wa-extra verzekerd bent, is dit meestal kosteloos voor u.

Als deze reparatiemogelijkheden geschikt blijken voor uw auto, maken wij voor u een prijsopgave. Bel, mail of loop eens binnen voor een afspraak!

>> Contact