Onderdelen

Lauwers blauw Car Wellness
Lauwers blauw Repairshop
Lauwers blauw Onderhoud
Lauwers oranje Onderdelen
Lauwers blauw Aan- en verkoop

Ook voor reparaties met originele, gebruikte, merkverpakte of imitatiedelen bent u bij ons aan het juiste adres.

 • Originele onderdelen
  Onderdelen met fabrieksgarantie en gegarandeerde pasvorm.

 • Gebruikte onderdelen
  Als groene reparateur herstellen we ook auto’s met gebruikte onderdelen, onder garantie. Dat betekent dat u altijd kunt kiezen voor een duurzame oplossing bij reparaties van uw auto. Dit brengt vaak zelfs geen extra kosten met zich mee. Dit geldt voor auto’s die verzekerd zijn via een zogenaamde groene polis of wanneer uw schade niet gedekt wordt door de verzekering. We kopen onze gebruikte onderdelen bij gespecialiseerde autodemontagebedrijven die een STIBA-certificering hebben, zodat we verzekerd zijn van goede onderdelen. Ook een auto die groen gerepareerd is ziet er weer tiptop uit, alleen liggen de kosten lager. Aan u de keuze!

 • Merkverpakte delen
  Dit zijn originele merkproducten die de autofabrikant zelf ook gebruikt voor de eerste montage. Op de verpakking staat dan niet het merk van de auto, maar van de originele fabrikant, zoals Hella, Bosch en Valeo, vermeld. Prijstechnisch zijn deze onderdelen zeer interessant. Denk hierbij aan koplampen, remblokken, verlichting, radiateuren, trekhaken, enzovoorts. De delen van veelverkochte modellen auto’s zijn beter verkrijgbaar.

 • Imitatiedelen
  Dit zijn alternatieve onderdelen, zonder keurmerk, die weliswaar zeer geschikt kunnen zijn voor de voordelige reparatie van bijvoorbeeld een auto op leeftijd.

Bel, mail of kom langs om te informeren, wij denken graag met u mee!

>>Contact